2009. május 17.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Amikor a Harry Potter filmek sztárja zavarba jön

2001 óta sok minden történt velük: gyerekből felnőttek, egyszerű diákból világhírűek, amatőrből profi színészek lettek. De a neheze még csak most jött. A Harry Potter-sorozat főszereplői a hatodik rész forgatásán (Harry Potter and the Half-Blood Prince, hazai bemutató: július 23.) szembenéztek a komoly színészek igazi próbatételével. Rupert Grint-nek csókolóznia kellett a kamera előtt.

- Nem volt könnyű - vallotta be a Ront játsszó ifjú színész. - Egy kis emelvényen kellett állnom, és az egész stáb engem bámult. Az minimum ötven ember. Hülye helyzet volt, és az is alig enyhítette, hogy a partnernőm nagyon jó fej csaj. De az első tíz felvétel után már egészen belejöttünk.
A színészetnek persze nemcsak hátrányai vannak, hanem előnyei... hihettük mostanáig. De Rupert ugyanebben az interjúban még egy vele (és társaival) kapcsolatos pletykát cáfolt.
- Nem igaz az, hogy mindenkinél hamarabb olvashattuk a Harry Potter befejező részét. Én is reméltem, hogy esetleg így lesz, de egy mondatot sem kaptam belőle soron kívül: mi is ugyanúgy találgattuk, hogy mi lesz a vége, mint a többiek, minket is ugyanúgy majd megevett a kíváncsiság, és én is csak akkor olvashattam el, amikor végre hivatalosan megjelent. De akkor azonnal el is olvastam... tudni szerettem, volna, meghalok-e a hetedik részben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei