2009. május 19.Molnár Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Meghívást kapott a Made in Hungaria Karlovy Varyba

Idén Fonyó Gergely filmrendező filmjét is beválogatták a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál méltán közkedvelt Variety Critics’ Choise szekciójába. A Budapest Film által forgalmazott, eddig 214 ezres nézőszámmal büszkélkedő magyar film kilenc ígéretes alkotással együtt lesz látható a július 3-án kezdődő "A" kategóriás nemzetközi filmfesztiválon.

Fenyő Miklós karrierjének elindulása egy fontos történelmi korszak lenyomata, amit humorral, a Hungária együttes ismert dalaival, táncos jelenetekkel, korhű díszlettel éleszt újra a musicalfilm: "legfontosabb tulajdonsága, hogy örökzöld. Egyszerű, világos történet, kitűnő zenével és örökérvényű üzenetekkel" - mondta filmjéről Fonyó Gergely rendező.

A Next Station Productions nemrégiben DVD-én is megjelent játékfilmje a napokban mutatkozik be a cannes-i filmvásáron, a Marché du Film-en a Magyar Filmunió és a Hungaricom segítségével. Neményi Ádám producer bízik benne, hogy a Made in Hungaria nemcsak itthon, hanem nemzetközi fesztiválokon és filmvásárokon is sikerrel szerepel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei