2009. május 21.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hogy kicsoda John Keller? Hamarosan mindenki megtudja

Tény, hogy nagy katasztrófák idején születnek a nagy hősök. A szélsőséges helyzetek egyes emberekből kihozzák a rettenthetetlent, akik saját életük árán is segítenek bajba jutott embertársaikon. Szintén tény, hogy az élet írta fantasztikus történeteket imádják a hollywoodi álomgyárban. Megfilmesíteni persze.

Ahogy azt a hírekből is láttuk annak idején a Katrina hurrikán nem kímélte New Orleanst. Elképesztő pusztítást vitt véghez, aminek következtében még a mai napig is próbálják helyreállítani a várost. Ebben a helyzetben is voltak olyan emberek, akik önzetlenül próbáltak segíteni másokon. Ilyen volt például John Keller, akinek bátorságát hamarosan a mozikban is csodálhatjuk.

A Sony Pictures és Will Smith produkciós cége megszerezte ugyanis a megfilmesítés jogát egy ex-tengerészgyalogos történetére, aki a Katrina hurrikán tombolása idején több száz szomszédjának életét mentette meg.


John Keller a 2005-ös vihar kitörésekor egy öt emeletes lakóházban élt. Keller nem pusztán 244 szomszédját helyezte biztonságba, akik közül sok volt az idős vagy fogyatékos ember, de még értékeikre is vigyázott, elkergetve a fosztogatókat. A kiérkező mentőcsapatoknak is nagy segítségére volt, hiszen ő irányította a tetőről az életben maradtak evakuálását.

A filmet, amely a The American Can címet kapta, John Lee Hancock fogja írni és rendezni, akinek nevéhez fűződik például a Bad Boys 2.: Már megint a rosszfiúk című film forgatókönyvének elkészítése.


Az ex-tengerészgyalogos, John Keller

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Veszják 2009-05-22 10:48:26
Kellenek a példaképek....
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei