2009. május 24.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Terminator Salvation - Christian Bale a titokzatos hőstípus

Valahogy minden rendezőnek ugyanaz jut eszébe Christian Bale-ről: ezért játszhat annyiszor titokzatos, hallgatag, kemény férfiakat. Batman után most John Connort, az emberi ellenállás egyik vezetőjét játssza a Terminátor Megváltás-ban, a legendás sorozat talán leglátványosabb részében.

Ezek a szerepek nem jönnek véletlenül, Bale valóban titkolózó, kemény ember. Kemény a munkában és titkolózó a magánéletben. Minden szerepébe hatalmas elszánással, óriási energiával veti bele magát, és a róla szóló hírek szerint kicsit sem érdekli sem a film költségvetése, sem a várható nézőszám. A magánéletéről viszont hallgat: pedig kilenc éve nős, felesége a nála négy évvel idősebb Sibi Blazic, chicagói független filmproducer. Négyéves lányuknak még a nevét sem hozták nyilvánosságra, a terhessége alatt Mrs. Bale a lehető legkevesebbet mutatkozott ott, ahol fotósok várhattak rájuk, és egyikük sem válaszol a gyerekükkel vagy a magánéletükkel foglalkozó újságírói kérdésekre. Még jó, hogy vannak kollégák.

- Imádják a gyereküket - nyilatkozta Bryce Dallas Howard, aki szinte családtag, hiszen a Terminátor Megváltás-ban Connor feleségét alakítja. - Még bébiszittert sem tartanak, mindig igyekeznek a kicsivel lenni, és a forgatáson Christian folyton a lányáról beszélt. Egyébként tényleg különös alak: még mobiltelefonja sincs.

Terminator Salvation
Hazai bemutató: 2009. június 4.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei