2009. június 3.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ha Bill Murray nem, talán majd Jack Nicholson lesz az apa?

Jack Nicholson a neurotikus személyiségek megformálásának koronázatlan királya. Bármikor el tudja hitetni velünk, hogy két percen belül leugrik a vászonról és elevenen felfal bennünket. A következő pillanatban azonban mindent felejtve akár azt is elhisszük neki, hogy ő a világ legromantikusabb hősszerelmese.

A filmszakma nagy öregje most egy vígjátékon töri a fejét, melyben ismét együtt dolgozna James L. Brooks-szal, akivel már a Lesz ez még így se című filmben is nagyot alkottak. Jelenleg is folynak a tárgyalások arról, hogy Nicholson is csatlakozik a gárdához, melyhez eddig már Reese Witherspoon, Paul Rudd és Owen Wilson is leszerződött.

A Brooks által írt történet egy profi softball játékosról szól, akit Witherspoon alakít majd. A sportolónő két férfi között örlődik, akiket Rudd és Wilson keltenek életre a vásznon.

Nicholson a főszereplőnő apját alakítaná, amire eredetileg Bill Murrayt szemelték ki az alkotók, azonban nem tudtak megegyezésre jutni vele. Nicholson pedig örömmel állna ismét a kamera elé, filmes berkekben azonban köztudott, hogy az amerikai színésszel is igen nehéz dűlőre jutni. Bízzunk benne, hogy sikerül megkötni a megállapodást és mi ismét jót mulathatunk az örökifjú Jack Nicholsonon!

A tervek szerint a filmet június végén kezdik forgatni.


Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
X 2009-06-03 19:46:27
Már nagyon várom!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei