2009. június 12.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tőzsdecápák ismét bevetésen

Egyre alaposabban körvonalazódik a Tőzsdecápák második részének szereplőgárdája, újdonság, hogy a készítők épp Javier Bardem-et igyekeznek megnyerni a csapatba. Az Oscar-díjas színész Michael Douglas és Shia LaBeouf partnere lehet az 1987-es sikerfilm folytatásában, egy menedzser szerepében.

A végletekig sikerorientált és gyakran lélekölő tőzsdevilágot bemutató 22 évvel ezelőtti film hatalmas sikert aratott annak idején, a naiv Bud Fox illúzióvesztése, és a kegyetlen Gordon Gekko karaktere (amiért Douglas Oscar- és Golden Globe-díjat nyert) sokak számára emlékezetes maradt, nem csoda hát, hogy Oliver Stone rendezőben régóta érlelődik a folytatás gondolata. A korábbi szereplők közül Michael Douglas volt az, aki örömmel vállalt szerepet a második részben is, a többi színészt illetően azonban jelentős vérfrissítést hajt végre a rendező.

A világmegváltó reményekkel útra induló fiatal hőst ezúttal a Sasszem és a Transformers főszereplője, Shia LaBeouf alakítja majd, aki pénzügyi manőverekben kéri a börtönből nemrég szabadult Gordon Gekko segítségét, mivel pedig a fiú éppen az ő lányát készül feleségül venni, a leendő após vállalja a kockázatos tanácsadást. A Javier Bardem-nek szánt karakter, egy tehetős üzletember egy korábbi sikertelen ügylet miatti bosszúvágyból válik az ifjú titán célpontjává, így újra kezdődik a dörzsölt pénzemberek harca. Allan Loeb (A tűz martaléka) mostanában végzi az utolsó simításokat a forgatókönyvön, és minden bizonnyal hamarosan kialakul a végleges színészgárda is, hiszen Stone, hasonlóan a W című George Bush-ról szóló filmjéhez, ismét igen feszes tempót diktál: idén augusztusban neki is szeretne látni a forgatásnak, hogy a jövő év elején bemutathassa művét a közönségnek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei