2009. június 21.Papp Csaba Zoltán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Eszenyi Enikő ismét zsűritag

Eszenyi Enikő a hétvégén kezdődő trencsénteplici Art Film Fest zsűrijében vesz részt. Nemes Jeles László The Counterpart című rövidfilmje a versenyprogramban indul Szlovákia nemzetközi filmfesztiválján, majd Valenciában, Palm Springs-ben és Triesztben versenyez.

Június 20-27. között rendezik meg Trencsénteplicen az Art Film Fest-et, mely Szlovákia legrégebben alapított nemzetközi filmünnepe. A fesztivál fődíjáról, a Kék Angyalról döntő zsűriben vesz részt Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója. Az Eldorádó, a Csapd le csacsi és Kontroll című filmekben is felejthetetlen alakításokat nyújtó színésznő nemrég a Monte Carlo-i tévéfilm fesztiválon is a zsűriben vett részt.

A trencsénteplici fesztivál rövidfilm versenyében Nemes Jeles László The Counterpart című rendezése indul. A 14 perces magyar mozgókép Valencia Holdjáért is ringbe száll, a spanyolországi Valenciában a hétvégén kezdődött a Cinema Jove filmfesztivál.

Nemes Jeles László filmje ezután Karchi Perlmann Vacsora című alkotásával együtt mutatkozik be a Palm Springs-i rövidfilm fesztiválon. A kaliforniai seregszemle 41 országból érkezett 315 filmet mutat be június 23-28. között.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei