2009. június 25.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Cameron Diaz csillagot kapott a Walk of Fame-en

1994-ben a Maszk című filmmel robbant be a köztudatba a zöldarcú Jim Carrey partnereként. Ez volt a film, amely elindította Cameron Diaz szekerét, ami azóta is csak robog és robog. A bájos, szőke színésznő neve a stáblistán szinte garancia a jó szórakozásra. Tizenöt éves filmes munkássága csillagot szült neki a hollywoodi Walk of Fame-en.

Hiszen tegnap Cameron Diaz azon színészek sorába lépett, akiknek nevén és persze csillagán végigsétálhatunk Hollywood egyik leghíresebb sétányán.

Cameron Diaz 1972. augusztus 30.-án látta meg a napvilágot San Diegoban (Kalifornia, USA). Mindössze 16 éves volt, amikor egy fényképész felfedezete a benne rejlő lehetőségeket és azt tanácsolta neki, jelentkezzen egy modellügynökségnél. Cameron megfogadta a fotós tanácsát és évekig modellként dolgozott. Majd 21 éves korában elment a Maszk szereplőválogatására, a többi pedig már történelem.

A szőkeség nagy napján természetesen családja is mellette volt, azonban valaki hiányzott mellőle. Csillagát tavaly elhunyt édesapjának és édesanyjának ajánlotta.

- A szüleim feltétlen szeretete volt az, amely erőt és bátorságot adott nekem ahhoz, hogy ilyen különc életet éljek és ahhoz, hogy fellobantsam a bennem lévő tüzet. Ez kellett a mai sikeremhez is.

Családja mellett kollégái is gratuláltak Cameronnak az elismeréshez. A ceremónián megjelent többek között Tom Cruise és felesége, Katie Holmes valamint Lucy Liu is, akivel Diaz a Charlie angyalai című film modern változatában szerepelt együtt.

Nick Cassavetes, aki legutóbbi filmjében, a Nővérem húga című regény-adaptációban rendezte Cameron Diazt, nemes egyszerűséggel a tökéletes hollywoodi színésznőnek nevezte őt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei