2009. június 26.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Quentin Tarantino hős megmentőként termeli a milliókat

Nagy bajban van a független filmek otthonának tartott Weinstein Company. Hollywoodban már le is írták a stúdiót, mert a cég tulajdonosai, az élő legendának számító Weinstein-fivérek az utóbbi években túl sok kölcsönt vettek fel, hogy minél több filmet tudjanak finanszírozni, miközben legtöbb produkciójuk megbukott.

Most Harvey és Bob Weinstein minden reménye Quentin Tarantinóban van, aki egyszer már kihúzta előző cégüket a slamasztikából. A kilencvenes évek közepén Weinsteinék Miramax stúdiója került csődközelbe, ám jött Tarantino a Ponyvaregénnyel, a film bombasiker lett, Cannes-ban Arany Pálmát kapott, és a cég megmenekült.

Most, másfél évtizeddel később Weinsteinék megint Tarantinótól várják a csodát. Hamarosan az amerikai mozikba kerül a mester legújabb opusza, a Becstelen brigantyk, és megint csörögni fognak a mozikasszák. A filmet hatalmas várakozás előzi meg, és ha gyorsan hoz legalább 300 millió dollárt, Weinsteinék megint megúszhatják.

A Becstelen brigantykban Brad Pitt egy kommandót vezet a második világháború idején a megszállt Franciaországban, és németek skalpjait gyűjtik.

Inglourious Basterds
Hazai bemutató: 2009. augusztus 20.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei