2009. június 30.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Diane Keaton balesetet szenvedett legújabb filmje forgatásán

"Nem érdekel, mi a menő, nekem megvan a saját stílusom, amely vagy divatos éppen, vagy nem." - mondta egyszer Diane Keaton. A filmrajongók csak örülhetnek annak, hogy Keaton nem állt be a hollywoodi sorba, hiszen akkor a szakma szegényebb lenne egy igazi egyéniséggel, aki komédiázásával még a legsötétebb napokat is felderíti.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő január 5-én töltötte be 63. életévét. Karrierje elején több szereplőválogatáson is elutasították, mivel túl magasnak találták.

Szerencsére azonban Keaton kitartó volt és végül 1972-ben - több kisebb szerep után - feltűnt az azóta már legendásnak számító Keresztapában. Innentől kezdve pedig nem volt megállás. Azóta már számos filmben láthattuk, de igazán jól a komika szerep áll neki. A Minden végzet nehéz című filmben például Jack Nicholsonnal egyszerűen fergeteges párost alkottak.

Az örökifjú színésznő, habár megtehetné, még mindig nem pihen a babérjain. Jelenleg is forgat egy filmet, a nézők legnagyobb örömére ismét egy komédiát.

Sajnálatos módon azonban a Morning Glory című film forgatása közben baleset érte Diane Keatont. Egy jelenet felvétele közben elesett és annyira beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A színésznő azóta már jobban van, amit nyilatkozatban is megerősített a Paramount Stúdió.

A Roger Michell rendezésében készülő filmben Diane Keaton partnere a filmszakma másik veteránja, Harrison Ford lesz. Párosukat jövő év júliusától láthatják majd az amerikaiak és reméljük hozzánk is hamarosan eljönnek majd!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei