2009. július 1.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Johnny Depp nem vállalja Michael Jackson szerepét

Már korábban felmerült, hogy film készül Michael Jacksonról, és most, tragikus halála kapcsán természetesen ismét szóba jött a produkció. Annak idején Johnny Deppet emlegették lehetséges főszereplőként, a sztár azonban most kijelentette, hogy nem vállalja a feladatot.

- Nem hiszem, hogy Jacko örülne neki - mondta Depp lakonikusan a Sky News riporterének Londonban.

Depp legújabb filmje, a Közellenségek díszbemutatójára ment az angol fővárosba. Hatalmas, ujjongó tömeg fogadta a Leicester Squaren, élén egy olyan rajongóval, aki karjára tetováltatta a sztár nevét. - A legtöbben utálják az ilyen premiereket, mert nagy a ricsaj, és mindenhez jó képet kell vágni - mondja Depp. - De én szeretem, mert ilyenkor találkozhatok a rajongókkal, és mindig megbizonyosodom arról, hogy nemcsak én szeretem nagyon magamat, hanem mások is.

Depp nem titkolja, hogy a Közellenségekben nagy élvezettel alakította John Dillingert, a híres bankrablót. - Nem semmi csávó volt, valahányszor kirámolt egy bankot, ezzel azt üzente a hatalomnak, hogy bekaphatják. Alaposan megnéztem a fényképeit, és tetszett, hogy mindig gúnyos mosoly bujkált a szemében. A forgatáson meg azt bírtam, hogy rengeteget lehetett lövöldözni géppisztollyal. A régi Thompson géppisztoly nagyon elegáns, valóságos iparművészeti remekmű, és csak úgy okádja a golyókat.

Public Enemies / Közellenségek
Hazai bemutató: 2009. július 16.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei