2009. augusztus 10.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Végső állomás 3D - A végső állomás első állomása

Aki mindenki másnál hamarabb szeret részleteket látni a következő év nagy filmjeiből, vagy legalább bennfentes információkra vágyik, annak a Comic-conon a helye. A néhány San Diegó-i képregény-fanatikus által 1970-ben alapított, évente megrendezett rajongói nagygyűlés mára igazi megaesemény lett.

A város kongresszusi központjában idén is több mint 125 000 lelkes érdeklődő gyűlt össze (jó néhányuk kedvenc Star Wars, Star Trek figurájának jelmezében). Számtalan filmsztár és filmkészítő mutatja be a mindenre kíváncsi rajongók tömegnek közelgő filmje egyes részleteit: az itteni siker vagy fütty előre eldöntheti egy sci-fi, akciófilm sorsát.

A büszke alkotók A végső állomás 3D-t bevezető jelenetét vetítették le a zsúfolásig megtelt nagyterem nézőinek: azt, amelyben egy autóversenyen egy égő kocsi a lelátóra zuhan, és a baleset újabb és újabb szörnyűségek láncreakcióját indítja el. A lelkes közönség minden egyes - fantáziadúsan kieszelt - halálnemet nyíltszíni tapssal fogadott. És mindezt persze 3D-ben láthatták.

- Ha eddig bizonytalankodtam volna, mostantól egyértelmű, hogy ez lett a sorozat legjobb része - nyilatkozta David R. Ellis rendező a bemutató után. - A srácok nagyon vették az adást, és a vetítés után hatalmas volt az őrjöngés: tudtam, hogy itt kell először megmutatnunk, milyen lesz a film!

The Final Destination
Hazai bemutató: szeptember 10.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei