2009. augusztus 21.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson: This is it - Egy film a pop királyáról

A legendás popsztár utolsó próbáiról, a nagy visszatérésre való felkészüléséről készített felvételek nagyfelbontásban, digitális hanggal október 30-án kerülnek a világ mozijaiba. Október 30-tól az egész világ (Magyarország október 29-től) az első sorból csodálhatja meg Michael Jackson utolsó koncertjét, a This is it-et.

A Michael Jackson örököseinek teljes támogatásával készített film sok száz órányi anyagból állt össze, mely az utolsó próbákon és a színfalak mögött készült - a felvételek nagyfelbontású kamerával, a legmodernebb digitális hangtechnika igénybevételével készültek. A legtöbb képsort 2009. júniusában, a Los Angeles-i Staples Centerben valamint az Inglewood-i The Forumban rögzítették, ahol a sztár nagy visszatérésére, a londoni, 50 koncertből álló megashow-jára készült.

A filmesek Jackson pályájának korábbi szakaszait is felelevenítik, és néhány - az énekes legközelebbi barátaival és munkatársaival készült - interjút is felhasználnak, sőt egyes jeleneteket 3D-ben csodálhatnak meg a nézők.

A zene- és Michael Jackson-rajongók fantasztikus lehetőséget kapnak a bemutatóval: közvetlen közelről élvezhetik a koncertet és ismerhetik meg még jobban a művészt. Az alkotók ígérik, hogy tisztelettel és méltósággal közelítenek az énekes örökségéhez.

- Nem egyszerűen tisztelegni akarunk egy zseniális művész emléke előtt - nyilatkozta John McClain, a film egyik készítője, zenei producer, aki több mint 40 éve a Jackson család barátja -, hanem hozzá méltó ajándékot szeretnénk átnyújtani annak a sokmillió rajongónak, akiket élete minden pillanatában szolgált. A felvételekről, az énekéből, táncából fantasztikus erő és energia árad. Ez a film kristálytiszta bizonyítéka lesz annak, hogy Michael Jackson az egyik legnagyobb, legizgalmasabb, legtehetségesebb művész volt, aki valaha színpadra lépett.

- A stábunknak fantasztikus élmény volt átélni azt az erőt és szenvedélyt, amivel Michael Jackson a koncert előkészületeibe vetette magát - tette hozzá Kenny Ortega, az élő koncert és a film rendezője. - Az első ötletektől, a szinte kész előadásig folyamatosan követtük őt a kamerával: bár a koncert már sosem kerül színpadra, a nézők igazi színpadi csodát fognak látni.

A filmről érkező újabb hírek, információk a www.MichaleJackson.com oldalon érhetőek el.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-10-03

Írt kommentek:

29 db

Fyfike 2009-11-07 23:19:35
Most láttam a filmet, nagyon teszett. Még van néhány nap, aki szereti Michael Jacksont, az nézze meg, nem fog csalódni.
nem
regisztrált
camila 2009-08-25 16:08:14
i love you michael !so much!and i just wanted to say i miss you!
nem
regisztrált
T. Jutka 2009-08-23 18:02:13
Tiszta szivemböl sanálom .Nagyon szetetem és még most is.Vele nötem fel.Bár ne mocskolnák be a nevét ő jo ember volt .Nagyon szomoru hogy nincs többé . Ő világ gyermeke volt!!!!!!!!!!
nem
regisztrált
Molnár Csaba 2009-08-22 18:39:35
JACKO A KIRÁLY
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei