2009. szeptember 18.Szeifert Natália
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Moziünnep 2009 - Gyerünk a moziba legfeljebb 550 Ft-ért!

A tavalyi Moziünnep sikerén felbuzdulva, idén szeptember 17. és 20. között, az ország negyvenegy városa, kilencvennyolc mozi kapuját tárja szélesre, nem csak fanatikus mozgókép-rajongók előtt. Érdemes a jegyekre mihamarabb lecsapni - a helyszínen ugyanis valószínűleg már kint lesznek a "Minden jegy elkelt"-táblák.

Budapesten huszonöt (többek közt a Vörösmarty, a Fővárosi Autópiac Autósmozija, az Örökmozgó, A Bem Filmturkáló, a Puskin, a Corvin és a nagy plázák mozijai), vidéken pedig hetvenhárom (a balassagyarmati Madách Miniplextől, a Debreceni Apollón és a veszprémi Városi Művelődési Ház moziján keresztül, a kecskeméti Malom moziig) helyen ünnepelhetjük a filmeket.

A rendezvénysorozat legfőbb vonzereje az alacsony jegyár: maximum 550 forintot kérnek egy vetítésért.

Műsorra kerülnek premier előtti (például az "1" című fantasztikus film, Az Admirális, vagy Pedro Almodóvar legújabb filmje, a Megtört ölelések), és premierfilmek, illetve vetíteni fognak olyan régebbi darabokat, mint az Angyalok és démonok, Kutyaszálló, El Greco, Mamma Mia!, Trópusi vihar, vagy a Valami Amerika 2.

A www.moziunnep.hu honlapon mindenki könnyedén megtalálhatja az őt érdeklő filmet és azt is, hogy melyik moziban vetítik.

***


Moziünnep 2009
Helyszín: Több városban, több helyszínen
Időpont: 2009. szeptember 17-20.
Bővebb infó: www.moziunnep.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei