2009. szeptember 24.Papp Csaba Zoltán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kenyeres Bálint rövidfilmje Amerikáig repült

New York, Hamptons, Chicago - A repülés története című film rangos amerikai filmfesztiválokra kapott meghívást. Kenyeres Bálint rövidfilmjét a hétvégén a nagy presztízsű, párizsi Forum des images is műsorra tűzi, mely a francia főváros nagy presztízsnek örvendő vetítőhelye.

Kenyeres Bálint A repülés története című rövidfilmjét a legfontosabb amerikai filmfesztiválok mutatják be az elkövetkezendő hetekben. A magyar-francia koprodukcióban készült alkotást műsorra tűzi a 47. New York-i Filmfesztivál. Amerika kulturális fellegvárában, a New York-i Lincoln Centerben megrendezendő filmszemlén az év legfontosabbnak ítélt mozgóképei között mutatják be szeptember 26-án Kenyeres Bálint rendezését.

A New York-i bemutatót követően Hamptonsban is látható lesz az Európa Filmdíjas magyar rendező (Before Dawn, 2006) legutóbbi munkája. A Hamptons-i filmfesztivál október 8-án kezdődik, és idei életműdíjával Sharon Stone filmcsillagot méltatja.

Majd A repülés története egyesült államokbeli körútja a rangos chicagói filmfesztiválon folytatódik, ahol a versenyprogramba kapott meghívást.

Az amerikai fesztiválszereplésekkel párhuzamosan a párizsi Forum des images is műsorra tűzi Kenyeres Bálint filmjét. A francia főváros nagy presztízsű filmfórumában szeptember 25-én lesz látható A repülés története.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei