2009. szeptember 28.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Sherlock Holmes 2 - Folytatódik Guy Ritchie legújabb filmje

Guy Ritchie legújabb filmjéről, mely a klasszikus londoni nyomozó, Sherlock Holmes történetét dolgozza fel, már sokat lehetett hallani. Elsősorban a szereplőválasztás körüli nehézségek kerültek napvilágra. Áthidalva a problémákat a film a legjobb úton halad a siker felé. Így gondolják ezt a készítők is, hiszen már a második rész forgatókönyvét tervezik.

Guy Ritchie nevéhez számos felejthetetlen alkotás címe köthető. Ilyen például első nagyjátékfilmje, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (1998), a Blöff (2000), a Revolver (2005) és a Spíler (2008). Valószínűleg legújabb rendezésének sikere sem marad el. A 2009. december 25-re időzített Sherlock Holmes a klasszikus, Sir Arthur Conan Doyle által kitalált történetek alapján készült. Sherlock Holmes és Doktor Watson kalandos nyomozásait több film feldolgozta már, és a sikernek köszönhetően sorozatok is készültek belőle. Ahogy azt a felmérések is mutatják, az emberek kedvelik a rejtélyes, misztikus, de mégis felderíthető eseteket. Detektívtörténeteken alapuló sorozatok uralják például a magyar televíziót is: Sherlock Holmes, Columbo, Poirot, Monk, Kojak, de a klasszikus történetek mellett meg kell említeni az utóbbi idők egyik legkedveltebb nyomozóját, Doktor House-t is.Guy Ritchie rendező és forgatókönyvíró legújabb filmje, a Sherlock Holmes szereplőválasztása idején sokat hallatott magáról. Brad Pitt visszautasította ugyan a felkínált szerepeket (Sherlock Holmes, Dr. Moriarty), de a film nem maradt ismert nevek nélkül. Sherlock Holmes szerepét végül Robert Downey Jr. kapta, segítőjét, Dr. Watsont pedig Jude Law alakítja. A filmet 2009. december 25-én mutatják be, de már megkezdték a folytatás előkészítését. Elsöprő sikerre számíthat Guy Ritchie és a Warner Bros, hiszen már a forgatókönyvről tárgyalnak. A siker még Brad Pitt véleményét is megváltoztathatja: újabb tárgyalásokba kezdtek, így lehet, hogy a Sherlock Holmes következő részében ő is feltűnik majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
s 2010-03-09 20:47:09
DR. HOUSE NEM IS NYOMOZÓ :O
nem
regisztrált
Fawkes 2010-02-28 14:43:47
persze hogy Robert Downey Jr. fog játszani a következő részben is... ez egy tök régi cikk és azt írja, h az első jelölt Brad Pitt volt :S hála a jó égnek h végül Robert kapta a szerepet :D xD azt nem tom h Rachel lesz-e, de remélem h igen, mert nagyon jól játszik :D
ha tetszett a film akkor gyertek és nézzetek be az oldalamra, ott követhetitek a híreket a kövi filmről: www.sherlock-holmes.gportal.hu :))
nem
regisztrált
MnlsShdw 2010-01-21 21:33:29
és mi lesz Rachel McAdamssel?o_O
nem
regisztrált
miska 2010-01-09 17:12:09
Nagyon jó film volt amit most vetítenek, viszont sajnálnam ha nem Robert játszana a következő részben :(
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei