2009. szeptember 29.Sziliczi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

The Surrogates - Hasonmás - John McClane a jövőben

Bruce Willis ismét visszatér kedvenc karakterszerepében, a komor, idősödő, magányos zsarut alakítva a Hasonmás című filmben. A jövőben az emberek úgy nevezett szurrogátumokat (utánzat) irányítanak, csökkentve ezzel a balesetek és bármilyen ki nem számítható esemény kockázatát. Akkor kezdődik a probléma, mikor a hasonmásokat sorra gyilkolni kezdi valaki...

2054-et írunk, az emberek már a lakásukat sem hagyják el a kényelem és saját testi épségük őrzése céljából. Maguk helyett robotszerű hasonmásokat használnak, akik külcsíny szempontjából sokkal impozánsabbak, ám belső tulajdonságaik az őket irányította gazdájukhoz hasonló. A történet akkor vesz váratlan fordulatot mikor valaki elkezdi gyilkolni a hasonmásokat és ennek hatására a tulajdonosuk is meghal. Itt lép színre az FBI ügynök Greer (Bruce Willis), aki nyomozni kezd a rejtély ügyében.

Az ötletet a filmhez egy 2005-ös hasonló című képregényből merítették. Rendezőnek a Terminator 3-at is dirigáló Jonathan Mostowt sikerült megszerezni és a forgatókönyvet szintén a Terminator írói készítették el. A 80 millió dolláros büdzsé arra enged következtetni, hogy technikailag is egy jól kivitelezett filmet élvezhetünk majd. Emellé valljuk be, Bruce papa sem az igazi a zsaruszerepben a másnapos arc, a borosta és egy-két vérző seb nélkül, itt pedig abszolút hozza ezt az imidzset.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
budai antal 2009-11-02 17:37:33
filmet akarom megnézni csá.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei