2009. október 5.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ben Stiller és Robert De Niro közös családja új taggal bővül

Újabb folytatás készül a Ben Stiller és Robert De Niro által sikerre vitt Apádra ütök és Vejedre ütök című filmekhez, és a korábbi részek alapján biztos, hogy a színészek tovább edzik majd rekeszizmainkat. A harmadik rész címe Little Fockers lesz, és új jövevény érkezésének körülményeit tálalja majd.

Az alkotók már ki is tűzték a Little Fockers amerikai bemutatójának időpontját, méghozzá 2010. július 30-ra, így valószínű, hogy Ben Stiller-ék filmje a jövő nyár egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó vígjátéka lesz majd. A főszereplők mellett biztos, hogy újra láthatjuk majd a filmben a férfiápoló feleségét alakító Teri Polo-t, és Stiller szinte állandó partnerét, Owen Wilson-t is, az örömanyát és örömapát alakító Barbra Streisand és Dustin Hoffmann visszatérése azonban még kérdéses, és nem régiben röppent fel a hír, miszerint Jessica Alba is csatlakozhat a stábhoz.

Éppen ezért képlékeny még a forgatókönyv is, amin az előző részek, és a Zoolander - A trendkívüli írója, John Hamburg dolgozik, a rendezést pedig ezúttal Paul Weitz-re, az Amerikai Pite és az Egy fiúról című filmek direktorára bízzák a producerek. Az viszont már biztos, hogy a sztori a Focker (a magyar verzióban Beckur) család gyarapodása körül forog majd, és mivel a Vejedre ütök című második részben már kaptunk némi hasfájdítóan vicces ízelítőt a volt CIA-ügynökből elhivatott nagypapává avanzsáló após különös módszereiből, nagyon valószínű, hogy a folytatás is jó néhány emlékezetes pillanatot tartogat majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei