2009. november 4.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Percy Jackson & The Olympians - A félistenek nem haltak ki

2010-ben kerül bemutatásra a Harry Potter és a bölcsek köve, valamint A titkok kamrája rész rendezőjének új filmje, amelyben ezúttal a varázslóinas helyett egy isteni génekkel rendelkező kamasz a központi szereplő, aki az Olümposzra keveredve próbálja megtalálni helyét a görög mitológiai alakok seregében.

Az ókori mítoszok változatlanul nagyon izgatják a filmkészítők fantáziáját, miután szemet gyönyörködtető képeken láthattuk a moziban a trójai csatát és a spártai háromszázak hősi halálát, most közvetlenül a görög istenekkel találkozhatunk a vásznon a Percy Jackson & the Olympians című filmben. Arról, hogy ezúttal se kelljen nélkülöznünk a látványorgiát, a Harry Potter filmek rendezője, Chris Colombus gondoskodik majd.

A sztori, miszerint egy mai kamasz fiú egy múzeumlátogatás alkalmával jön rá, hogy az olümposzi istenek leszármazottja, kicsit emlékeztet a Lucy, a csajom című vígjáték egyik jelenetére, amiben Gael García Bernal konkrétan Julius Ceasar reinkarnációjának képzelte magát, azzal a különbséggel, hogy ott ezt legalább viccnek szánták. Kárpótlásul viszont a Percy Jackson & the Olympians olyan színészeket vonultat fel az istenek és istennők szerepében, mint Uma Thurman (Medúza), Rosario Dawson (Perszephoné), Pierce Brosnan (Chiron) és Sean Bean (Zeusz).

Ahogy azt már megszokhattuk a mítoszokban, ezúttal sem maradunk az istenek civakodása nélkül, és remélhetőleg a sok emberfeletti képesség mellett nem veszítik el a filmben sem humán-tulajdonságaikat, amelyek olyan szerethetővé tették őket. A film az Egyesült Államokban jövő év februárjában kerül bemutatásra, remélhetőleg hamarosan mi is meggyőződhetünk az erényeiről.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
kovács aletta 2010-04-10 10:17:11
én szeretem a villám tolvajt
és szerintem nagyon király:d
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei