2009. november 8.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mad Max 4 Tom Hardy-val és Charlize Theron-nal

Egyre erőteljesebben körvonalazódik a Mel Gibson által sikerre vitt Mad Max sorozat újabb folytatása, az ausztrál színész azonban várhatóan nem vesz részt a negyedik rész elkészítésében. A főszerepet helyette Tom Hardy alakítja, akit legutóbb a Spíler című filmben láthattunk, és Charlize Theron domborít majd mellette.

A társa miatti bosszúból őrült ámokfutásba kezdő zsaru sztorija éppen idén 30 éve látott napvilágot, és nem csak Mel Gibson-nak biztosított remek kiugrási lehetőséget, hanem az ausztrál filmgyártásra is felhívta a figyelmet. A viszonylag sematikus alaptörténetű akciófilm különlegessége a remek időzítés, hiszen megjelenésekor még sokkal kevésbé voltak mindennaposak a hasonló típusú száguldozós, adrenalintól pezsgő filmek, ráadásul az üldözési jelenetek, bár a mai technikával összehasonlítva kissé eljárt már felettük az idő, a műfaj minden rajongójában nosztalgikus érzéseket keltenek ma is.

Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a folytatás híre, mostanra pedig a csapat is kezd összeállni a film elkészítéséhez. Sok találgatás után egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Mad Max 4 - Fury road című film főszerepében az angol Tom Hardy váltja majd Mel Gibson-t, aki az utóbbi időben amúgy is leginkább csak botrányaival hallat magáról, és a férfi nézők Charlize Theron bájait csodálhatják majd partnereként. Nagyon valószínű, hogy stílusában viszont megőrzi a korábbi Mad Max filmek jellegzetességeit az új mozi is, hiszen a rendezést George Miller vállalta, aki az előző részeket is vezényelte.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei