2009. november 19.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Harvey Keitel a Vejedre ütök folytatásában

Harvey Keitel is csatlakozik azon színészek sorába, akiket elsősorban kegyelmet nem ismerő, félelmetes karaktereik által ismerhetett meg a világ, ám szeretnék bemutatni vidámabb arcukat is, ezért a színész szerepet vállalt Ben Stiller Apádra ütök és Vejedre ütök című családi komédiájának folytatásban.

Jeleztük korábban, hogy várható az Apádra ütök és Vejedre ütök széria folytatása, a Little Fockers. Az USA-ban jövő nyáron vetítésre kerülő vígjáték magyar bemutatójáról sajnos még mindig nincsen információ, de az már biztos, hogy a főszereplő Ben Stiller mellett visszatér a megszeretett bagázs többi tagja, a morózus apóst alakító Robert De Niro, és a túl tökéletes ex megformálója, Owen Wilson is. Bár Dustin Hoffman és Barbra Streisand szereplése a folytatásban még kétséges, az már biztos, hogy a csapat kiegészül az igen dekoratív Jessica Alba-val, és a legújabb hírek szerint a kevésbé dekoratív, ám annál tehetségesebb Harvey Keitel-lel is.

Mint azt a Totalfilm című külföldi portál kajánul élcelődve megjegyezte, a kegyelmet nem ismerő karaktereiről ismert színész szerepválasztása ezúttal valószínűleg nem a film művészeti értékének köszönhető, sokkal inkább annak, hogy Keitel ismét együtt játszhat régi cimborájával, De Niro-val. Rajtuk kívül ennek pedig mi is örülhetünk, hiszen az Aljas utcák és a Taxisofőr is bizonyítja, milyen remekek ők együtt, de minden bizonnyal nem bánják ha újra láthatják Keitel-t azok a filmkedvelők sem, akik a Kutyaszorítóban vagy a Ponyvaregény című Quentin Tarantino filmekben kedvelték őt meg. Nos, a Little Fockers rendezője, Paul Weitz nem egy Martin Scorsese és nem is egy Tarantino, de ettől függetlenül remélhetőleg jól elboldogul majd zseniális színészei instruálásával.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei