2009. november 20.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Winona Ryder és Vincent Cassel A pankrátor rendezőjével forgat

Az utóbbi időben egyre kevesebbet látható Winona Ryder és a franciák színész-gyöngyszeme, Vincent Cassel is csatlakozik Darren Aronofsky Black swan című filmjének stábjához. Az alkotás a Hattyúk tava című Csajkovszkij mű ihletése alapján készül, és meglepő módon balett-táncosokról szól.

Darren Aronofsky talán még el sem könyvelte magának idei filmje, A pankrátor hatalmas sikerét, máris új munkán dolgozik. A Black swan (Fekete hattyú) című film egy olyan balerina, Nina története, aki nehezen dolgozza fel a kihívást, hogy egy New York-i produkció első számú táncosa legyen, ám mindenféleképpen szeretne megbirkózni a feladattal. Riválisa is akad, aki természetesen minden módon próbálja megakadályozni a fiatal nő sikerét az amúgy sem könnyű helyzetben. A film műfaja drámával kombinált thriller, így egy Aronofsky-tól megszokott, sötét hangulatú alkotásra számíthatunk.

A készülő film szereposztására az eddigiek alapján sem lehetett volna panasz, hiszen a főszerepben Natalie Portman-t láthatjuk majd, ellenfelét pedig az ukrán származású szépség, Mila Kunis (Lepattintva) alakítja, de a legújabb információk szerint az elesett balett-táncosnak mentora is akad majd egy idősebb táncosnő képében, ez lesz Winona Ryder. Szintén újonnan csatlakozik a filmhez Barbara Hershey, akit a Krisztus utolsó megkísértése című filmből ismerhetünk korábbról, ő Nina anyját alakítja. Vincent Cassel, aki tehetségét idén a Közellenség című filmmel bizonyította már sokadszorra, a balett intézmény igazgatójának szerepében tűnik fel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei