2009. december 1.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Robert Pattinson Budapesten forgatja új filmjét

Habár Robert Pattinson nevét és arcát az Alkonyat című film tette világszerte ismertté, a 23 éves színész mindent megtesz azért, hogy kilépjen a tinibálvány-vámpír skatulyából. Legutóbb Salvador Dalí-t formálta meg a Little Ashes című filmben, most pedig két olyan alkotás is folyamatban van, amelyekben hátat fordít az Edward Cullen-típusú karakternek.

A Remember me című romantikus drámában Robert Pattinson egy botrányos viselkedésű fiatalembert alakít, akit frusztrál elhidegülése apjától, és odáig merészkedik a Pierce Brosnan által alakított örege felbosszantásában, hogy képes és tiltott helyen dohányzik. Meg verekszik is, de sajnos nem ő az erősebb. Mindezeket a csúnyaságokat csak addig csinálja, amíg meg nem ismerkedik egyik iskolatársával, Ally-vel (Emilie de Ravin), akivel szerelembe esnek, és a lány persze jó útra téríti. Az egyetlen bibi, hogy Ally apja (Chris Cooper, az Amerikai szépség szigorú ex-katonája) éppen az a rendőr, aki az egyik verekedése alkalmával helyre tette a fiút, és tekintettel ezen emlékekre, nem nézi túl jó szemmel a fiatalok között alakuló románcot. Az alábbi előzetesben saját szemünkkel meggyőződhetünk a Pattinson által alakított Tyler rebellisségéről, moziban leghamarabb csak jövőre, jelenleg még az utómunkálatok zajlanak.

Még később valósul meg, ám talán ígéretesebbnek tűnik a Bel Ami című film, ami Guy de Maupassant francia író magyarul Szépfiú címmel megjelent alkotásának adaptációja. A regény Georges Duroy, egy olyan fiatalember története, aki hamar ráébred, hogy tehetséggel és ésszel nem fog vagyont szerezni az 1800-as évek Franciaországában, ezért kénytelen előnyös külsejére és szép ígéretekre hagyatkozni. Ez a módszer be is válik, hamarosan a társaság hölgyek által ünnepelt tagja lesz, de keményen meg kell fizetnie a siker árát. A főszereplő Robert Pattinson partnernője Uma Thurman lesz a filmben, aki a férfi egyik barátjának felesége, és nem kis szerepet játszik abban, hogy Duroy előbbre jut a társadalmi ranglétrán. A Bel Ami csak 2011-ben kerülhet mozikba, a forgatások hamarosan elkezdődnek Londonban, és a magyar Pattinson-rajongók legnagyobb örömére Budapesten.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Angi 2010-04-07 14:18:37
A twilight-ba sokkal jobban néz ki! am bárcsak vki feliratozná:/
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei