2009. december 10.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michelle Williams lesz az új Marilyn Monroe

Ismét megfilmesítik Amerika legismertebb szex-szimbóluma, a titokzatos körülmények között elhunyt Marilyn Monroe életét. Ezúttal a leginkább Heath Ledger ex-feleségeként ismertté vált Michelle Williams ragadja meg az alkalmat, hogy a díva szerepében tanúbizonyságát adja színésznői tehetségének.

Színésznők hosszú sorához csatlakozik ezzel Michelle Williams, hiszen Marilyn Monroe-t már többen, például Mira Sorvino, Sophie Monk, Ashley Judd és még sokan mások is eljátszották már vagy az életéről szóló filmekben, vagy kitalált történetekben, amelyekben a titokzatos nőről kialakult legenda kapott szerepet. De Monroe nem csak filmen, hanem híressé vált fotósorozatokon is megelevenedett, legutóbb Lindsay Lohan-ról készültek olyan képek, amelyeken a színésznő minden idők legnagyobb szex-bálványától kölcsönözte külsejét, a ’90-es évek elején pedig Madonna stílusa is erősen emlékeztetett Monroe kinézetére.

A legújabb, róla szóló alkotás a My week with Marilyn címet kapta, és ezúttal is több olyan szépséges színésznő közül lesz kiválasztva a főszereplő, akiket könnyedén el lehet képzelni Monroe bőrében, a legutóbbi hírek szerint például még Scarlett Johansson alakította volna a főszerepet. A végső esélyesnek mégis Williams tűnik, akinek a Dawson és a haverok óta több lehetősége is lett volna, hogy drámai szerepekben csillogtassa tehetségét, ám eddig többnyire a magánéletéről szóló pletykák elhomályosították színésznői mivoltát, így ez a szerep kiváló alkalom lesz, hogy végre bizonyítson.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei