2009. december 19.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Shrek 4 - A történet folytatódik

Habár a Harmadik Shrekben eldőlt, hogy ki legyen Túl az Óperencián új uralkodója, és párhuzamosan az ogre-család életébe is beköszöntött egy újabb békés szakasz, a történet tovább bonyolódik. A megjelent előzetesből kiderül, hogyan alakul kedvenc szereplőink élete egy újabb, tanító célzatú varázslat befolyásolása mellett.

A zöld ogre igen kalandos éveket tudhat maga mögött: megmentett és egyben meghódított egy szépséges királylányt, megszelídített egy tüzet okádó sárkányt, legyőzött egy mini-diktátort, és számos új barátra lelt. Miután az ország és a család helyzete is rendeződni látszik, a sokféle izgalomhoz szokott Shrek kicsit unni kezdi a rendezett életet, szívesen merül el a "mi lett volna, ha…" véget nem érő kérdéskörében, és titkon egy igazi ogréhoz méltó, lápos-sáros agglegény-életről ábrándozik. Pusztán a próba kedvéért megegyezést köt egy varázslóval, aki megígéri, hogy a mágia segítségével egy kis ízelítőt ad neki a valódi ogre-lét élményéből, arra azonban nem számít, hogy egyik pillanatról a másikra egy félig romba dőlt mesebirodalomban találja magát, ahol legkedvesebb barátai felismerhetetlen formát öltöttek, vagy éppen őt nem ismerik fel, és fájdalmasan éri a tudat, hogy ebben a dimenzióban Fiona sem az övé.

Íme tehát az új feladat, a keserű változás után ismét mindent vissza kell állítani a régi kerékvágásba, felkutatni és újra megismerni a régi barátokat, megszerezni a szeretett feleséget, és kimenteni a mesevilágot a romboló-tomboló varázsló markából. Shrek legújabb megpróbáltatásai a jövő évben kerülnek majd bemutatásra a mozikban (magyar premier dátum még nincs kitűzve), addig is belekukkanthatunk az angol nyelvű előzetesbe.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Embör 2010-05-14 14:32:18
azt látod, hogy ez decemberi cikk? Amúgy én már nagyon várom, bírom az összeset
nem
regisztrált
hghghg 2010-05-13 20:24:58
Igazából már van magyar előzetes csak nincs feltöltve a z internetre!Mert voltam moziba és ott láttam!:)
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei