2009. december 21.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Laurence Fishburne és Adrien Brody szerepel Antal Nimród új filmjében

A Kontroll hatalmas magyarországi sikere után Antal Nimród az Amerikai Egyesült Államokban is egyre több lehetőséget kap, hogy tehetségét bizonyítsa. Legutóbbi, A szállítmány című filmje jövő januárban kerül nálunk bemutatásra, ám a rendezőnek már folyamatban van a legújabb munkája, ami a Predators sorozat legújabb részének levezénylése.

A los angeles-i születésű magyar származású rendező előbb itthon ért el sikereket szakmájában, a Kontroll című filmet azonban, amely Csányi Sándor nevét is ismertté tette, nem csak Magyarországon értékelték, hanem többek között a Cannes-i és a Chicago-i Filmfesztiválokon is. Miután bebizonyította, hogy a felügyeletére bízott filmet sikerre viszi, rábízták az Elhagyott szoba (Vacancy), majd legutóbb A szállítmány (Armored) című filmet is, ezekben pedig már világsztárokkal, Matt Dillon-nal, Kate Beckinsale-lel, Jean Reno-val dolgozott együtt.

A nálunk 2010. január 28-án bemutatásra kerülő A szállítmányt egyébként a külföldi kritikusok meglehetősen vegyes véleménnyel fogadták, ám ez természetesen nem szegte Antal Nimród kedvét, és tehetségében sem bizonytalanított el senkit, sőt, jelenleg is igen nagyszabású projekten dolgozik: a Predators című filmen. A történet egy elit alakulat köré épül, akik harcba szállnak egy kegyetlen idegen-fajjal, és már eddig is biztos volt, hogy az egyik főszerepben A zongoristával híressé vált Adrien Brody-t láthatjuk majd. Tőle egyébként meglehetősen szokatlan egy akcióhős karaktere, ellentétben vele azonban Laurence Fishburne alapos tapasztalatokat szerzett ebben a filmműfajban a 10 évvel ezelőtti Mátrixban, a folytatásban, valamint a Mission Impossible harmadik részében, és nem valószínű, hogy kijött volna azóta a gyakorlatból. Erről leghamarabb jövő nyáron bizonyosodhatunk meg, hiszen a film az USA-ban és Európa-szerte is 2010 júliusában kerül majd bemutatásra.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei