2010. január 26.fh
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Beatles és a Sárga tengeralattjáró újra filmvásznon

Robert Zemeckis a Karácsonyi ének hatalmas sikere után hamarosan ismét forgat, ezúttal az 1968-as Sárga tengeralattjáró feldolgozását készíti el 3D-s verzióban. A rendező a filmhez megtalálta a legendás négyes hasonmásait, így a Disney filmben Dean Lennox Kelly John Lennont, Peter Serafinowicz Paul McCartney-t, Cary Elwes George Harrisont, Adam Campbell pedig Ringo Starrt alakítja majd.

Az eredeti, Beatles dalokon alapuló animációs film 1968-ban készült. A történetben a Beatles felkerekedik, hogy a sárga tengeralattjárón Borsországba utazzon. Az utazás során találkoznak a zenegyűlölő kék mufurcokkal, akikkel csak vidám dalokkal és viccelődéssel veheti fel a harcot a négyes fogat.

A Sárga tengeralattjáró új változatában természetesen felcsendülnek majd a jól ismert Beatles dalok, így a Beatles rajongóknak a film kihagyhatatlan!

A szereplők:
Dean Lennox Kelly, aki John Lennont alakítja majd, jelenleg a BBC Robin Hood sorozatában szerepel.

Peter Serafinowicz alakítja majd a filmben Paul McCartney-t, ő A haláli hullák hajnalában és a Páros mellékhatásban tűnt fel korábban.

Cary Elwes, aki George Harrisont fogja alakítani, korábban már dolgozott Zemeckissel a Karácsonyi ének forgatásán, hamarosan pedig a The Adventures of Tintin: The secret of the Unicorn című produkcióban lesz látható.

Adam Campbell, aki Ringo Starr bőrébe bújuk majd, a Bazi nagy film és a Csajozós film című produkciókban volt már látható.

A film a Fórum Hungary forgalmazásában kerül majd a hazai mozikba.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei