2010. március 29.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Richard Gere apaszerepben tűnik fel a filmvásznon

Richard Gere, Keira Knightley és Eric Bana a híresztelések szerint közös filmben játsszanak majd. Claire Messud The Emperor's Children című, 2006-ban megjelent regényéből Noah Baumbach írta a forgatókönyvet, és azok után, hogy Ron Howard kiszállt a közös projektből, a rendező is ő lett. Eric Bana egy számító ausztrál csábítót, míg Keira egy elitegyetemen végzett fiatal nőt alakít majd.

Keira Knightley és Richard Gere apa-lánya párost fog játszani a Claire Messud bestselleréből készülő filmben. A történet, melynek adaptációja Noah Baumbach nevéhez köthető, nem sokkal a szeptember 11-i tragédia előtt játszódik, vége pedig összekapcsolódik a terrortámadás eseményeivel. Három, a Brown Egyetemen végzett, 30-as éveiben járó, életét sínre rakni nem képes barát áll a középpontban. Keira Knightley fogja játszani egyiküket, de azt még nem lehet tudni, hogy a másik két szerepet ki kapja. Keira Marina Thwaite, egy ünnepelt újságíró szintén írással foglalkozó lányának szerepét kapta, míg apjaként Richard Gere lesz látható a filmvásznon.

Eric Bana egy ausztrál csábító képében próbál minél közelebbi kapcsolatot kialakítani Marinával, azért, hogy rajta keresztül eljusson az ismert apához. A szereplők személye még nem tejesen eldöntött, a gárda mégis nyárra tervezi a forgatást. Nagy reményeket fűznek az adaptációhoz, hiszen a regény az egyik legnagyobb siker volt a megjelenése után, és eddig a szereplőket is a "közönségkedvenc" színészek közül választották ki. A magyarországi bemutatóra valószínűleg még elég sokat kell várni, de addig is újabbnál újabb hírek várhatóak a szereplőválogatás és a forgatás részleteiről.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei