2010. május 8.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tom Cruise az MTV Movie Awards díjátadói között

1992. június 10-e volt az a nap, amikor először átadásra kerültek az Arany Popcorn szobrok. Azóta is minden évben megrendezésre kerül e jeles esemény, azaz az MTV Movie Awards díjátadó gála. A minap pedig már az is kiderült, hogy az idei nyertesek kiktől vehetik át szobrocskáikat.

A június 6.-ai gálára többek között Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean “Diddy," Combs és Russell Brand is elmegy, sőt, a győztesek tőlük vehetik majd át a legjobbaknak járó Arany Popcorn szobrot.

Az MTV Movie Awards mindig is a polgárpukkasztásról volt híres: a tradíciót folytatva idén 3 új kategória is bevezetésre kerül:

-a “A LEGCOOLABB SZTÁR"

-"A LEGHITELESEBB ALAKÍTÁS"

-és “A LEGNAGYOBB SZTÁR A FÖLDÖN".

Ez utóbbi kategória különlegessége, hogy győzteséről kizárólag az MTV nemzetközi közössége dönthet majd. A kategória jelöltjeinek kiválasztása április 9-ig zajlott az MTV Movie Awards szavazóoldalán, majd ezt követően május 11-től lehet majd szavazni a végső győztesre.

Hihetetlen izgalmakra számíthatunk tehát idén is az MTV háza táján. A gáláig már nem kell sokat aludni, de ha esetleg valaki nem bírja friss hírek nélkül, a www.mtv.co.hu oldalon mindig talál aktuális információt arról, hogyan is folyik a készülődés a jeles eseményre.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei