2010. június 10.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Les Grossman a Trópusi viharból kilépve önálló filmre készül

Hosszú idő óta Tom Cruise egyik legélvezetesebb alakítása a 2008-as Trópusi viharban volt látható. A túlsúlyos, kopasz, nagyhatalmú és erőszakos filmproducer, Les Grossman sok nézőt elkápráztatott hihetetlen tánctudásával és tánclépéseivel. Legutóbb a vasárnapi MTV díjátadón került elő a vászonról kilépett szereplő, és a hírek szerint hamarosan önálló filmet is forgatnak vele.

Tom Cruise és az általa alakított Les Grossman egyelőre még csak felméri a terepet: van-e igény arra, hogy a nagy sikerű Trópusi vihar egyik emlékezetes figurája önálló életre keljen, díjátadókon mutatkozzon, bemutassa tánctudását, és esetleg önálló, egész estés filmet forgassanak vele. A jelek szerint a nézők igénylik a kopasz, erőszakos filmproducer feltűnését. A szerep valóban továbbgondolásra érdemes. Ezt bizonyítja az is, hogy Tom Cruise-t a Legjobb mellékszereplő kategóriában Golden Globe-díjra jelölték 2009-ben a Les Grossman szerep miatt.

Grossman részt vett az MTV Movie Awards reklámjaiban, melyek közül az egyikben Robert Pattinson-nak megtiltja, hogy hajat mosson a gálára. Már a reklámokban is feltűnik az emlékezetes Grossman-tánc, de teljes valójában a gálán csodálhatta meg a közönség az egyedi lépéseket. Les Grossman Jennifer Lopezzel lépett színpadra, és egy duettet adtak elő, mely a közönség nagy örömére szolgált.

"Már dolgozunk rajta." - nyilatkozta a készülő filmről Tom Cruise, aki ismét a vásznon szeretné látni Les Grossman alakját. A közönség nagy érdeklődéssel várja a szerep továbbgondolását és az egész estés mozit, de, hogy mennyi lehetőség van Les Grossman alakjában, az csak a forgatás során fog majd kiderülni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei