2010. szeptember 17.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Robert de Niro és Al Pacino együtt szerepel Martin Scorsese filmjében

Martin Scorsese Irishman címmel rendez életrajzi-gengszterfilmet a maffia egy kevésbé ismert alakjáról, egy bérgyilkosról. A film érdekessége, hogy a főszerepekben újra összehozta Robert de Nirót és Al Pacinót. A két Oscar díjas színész legenda a Keresztapa kettő óra csak kétszer állt együtt kamera elé.

Martin Scorsese Frank "The Irishman" Sheeran életéről szóló I Heard You Paint Houses című regényből készül filmet forgatni. A könyv főszereplője a maffia egy kevésbé ismert személyisége, egy bérgyilkos, aki a feltételezések szerint több mint ötven gyilkosságot követett el, köztük megölte Jimmy Hoffa-t. Scorsese évek óta dédelgeti a film gondolatát, melyhez elsőként megnyerte Robert de Nirót, akivel már több filmen dolgozott együtt eredményesen.

A rendező legújabb tervei szerint Joe Pesci és Al Pacino is szerepet kapott az Irishman-ben, melynek jelentősége, hogy Pacino és de Niro eddig három filmet forgatott együtt, melyből egy bukás, kettő pedig feledhetetlen klasszikus. A két idősödő színészóriás az elmúlt években külön-külön sorozatosan csalódást okozott, de Scorsese erős rendezői keze alatt a közös munka eredményeként az Irishman felidézheti a Keresztapa kettő sikerét.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei