2010. szeptember 23.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Joaquin Phoenix lesz Leonardo di Caprio szerelme

Az ismét megborotválkozva a színészi karrierjét egyengető Joaquin Phoenix játszhatja majd Clyde Tolson-t, az FBI 30-as évekbeli alelnökét Clint Eastwood legújabb filmjében. Az életrajzi film Jay Edgar Hoover életéről szól, aki a történelem emlékezetes alakja, és sokszor érte a homoszexualitás vádja is.

Clint Eastwood J. Edgar Hooverről, az FBI és az amerikai történelem meghatározó alakjáról készít filmet, a főszereplő Leonardo di Caprio mellett Joaquin Phoenix játssza majd Clyde Tolsont, az Szövetségi Nyomozóiroda alelnökét.

Eastwood filmje a tervek szerint nem a politikai kérdésekre, hanem a két férfi kapcsolatára helyezi a hangsúlyt. A hivatalos vélemények szerint a két férfi viszonya kizárólag testvéri volt, de a körülmények gyanakvásra adtak okot, együtt dolgoztak, ettek, nyaraltak, szórakoztak, és sosem ült el a szóbeszéd, miszerint Hoover valójában homoszexuális volt.

Joaquin Phoenix két év botrányos szerepjátszás és az I'm still here című rosszul sikerült áldokumentumfilm után ismét egyenesbe lendítheti ezzel a karrierjét, főleg mivel a nyolcvanévesen még mindig aktív Clint Eeastwood nem szokott tévedni, színészválasztásban sem.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei