2010. szeptember 25.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tv sorozat készül a Nagymenők című klasszikus gengszterfilmből

Televíziós sorozat készülhet a Martin Scorsese Nagymenők című klasszikus gengszterfilmjéből, amely megtörtént eseményeken, Henry Hill életén alapult. Az eredet film forgatókönyvíróját, Nicholas Pileggit már megnyerték a bemutatkozó rész megírására, de Scorsese hozzájárulása a produkcióhoz és a főbb szereplők kiléte még kétséges.

1990-ben készült el Martin Scorsese Nagymenők című gengszterfilmje Henry Hill valós történetéből, és rögtön több díjat is besöpört, hála a remek rendezésnek és a szereposztásnak, Robert de Niro, Ray Liotta és Joe Pesci nagyszerű alakításának.

A sikeres filmek ellenére a televízióban azonban hiány van a maffia témájú alkotásokból, egyedüli példakánt a Maffiózók (Sopranos) népszerűségét lehet felhozni. Ezt az űrt töltené be Nagymenők tévésorozatként való feldolgozása.

A bevezető epizódra megnyerték az eredeti film Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíróját Nicholas Pileggit, aki úgy nyilatkozott, hogy szívesen írna akár több részt is. A szereplők színészekről egyenlőre még nem esett szó, és Martin Scorsese, a Nagymenők társírója és rendezője, sem nyilatkozott még a produkcióban való részvételéről, bár már van gyakorlata a tévés műfajban, ő rendezte a HBO Boardwalk Empire című sorozatának bemutatkozó részét. A meglévő kérdőjelek ellenére a Warner Brothers és több más stúdió is kapkod a Nagymenők tévésorozatként való feldolgozásának ötlet után.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei