2010. szeptember 27.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Christopher Nolan már dolgozik a Batman harmadik részének forgatókönyv

Christopher Nolan már a Batman-Sötét lovag forgatásakor elkezdte tervezni a folytatást, kezdettől voltak pletykák és bizonytalan jóslatok, de most az író-rendező bejelentette, hogy teljes gőzzel dolgozik a forgatókönyvön. A már nagyon várt harmadik Nolan féle Batman részt várhatóan 2012 nyarán mutatják be.

Christopher Nolan a Batman - Sötét lovaggal újra írta a denevérember történelmét, és már ekkor elkezdte tervezni a folytatást. Az azóta eltelt két évben többször szárnyra kaptak pletykák a folytatást illetően, de ezúttal maga Chris Nolan jelentette be, hogy jelenleg teljes erőbedobással dolgozik a Batman 3. részének forgatókönyvén.

Reménykeltő, hogy ugyanaz a szerző-hármas működik együtt, akik a tökéletesre sikerült Sötét lovag esetében is: Nolan, a testvére és David Goyer, akinek a nevéhez az alapötlet fűződik. A forgatókönyv alakulásával egy időben megindultak a találgatások a szereplőgárdát illetően is, emlegették Robin Williams és Joseph Gordon-Levitt nevét, de egy dolog biztos Joker semmilyen formában nem fog szerepelni a filmben Heath Ledger iránti tiszteletből. A Batman 3. bemutatója a tervek szerint 2012. július 21-én lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei