2010. október 9.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kathryn Bigelow új filmjében Johnny Depp és Tom Hanks is játszik

Kathryn Bigelow megtörtént eseményeken alapuló, drogcsempészekről szóló filmdrámát forgat, a legfontosabb szerepekre két nagyágyút már megnyert, Tom Hanks és Johnny Depp is érdeklődik a projekt iránt. Mivel a film két férfi kulcsfigurára épül, a Hanks-Depp párossal készülő alkotás ütősnek bizonyulhat.

Kathry Bigelow, aki a Bombák földjén című filmjével elnyerte 2010-ben a legjobb rendezőnek és a legjobb filmnek szóló Oscar-díjat, újabb nagy dobásra készül. Sleeping Dog (vagy máshol Triple Frontier) munkacímen emlegetett legújabb filmje megtörtént eseményeken alapul, témája a drogcsempészés Brazília, Argentína és Paraguay határán. A hármas-határ a szervezett bűnözés melegágya, a forgatókönyvet ezúttal is a Bombák földjénért Oscart kapó Mark Boal írja.

A film két főszerepe iránt két hollywoodi nagyágyú és érdeklődik, Johnny Depp és Tom Hanks, akik ütős párost alkothatnának és még nem szerepeltek közös filmben. A forgatás 2011 februárjában fog megkezdődni, nagy várakozás előzi meg, de gondot jelenthet, hogy Depp már foglalt, hivatalosan ekkor készíti Tim Burton Dark Shadows című moziját.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei