2010. november 14.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Keira Nightley és Natalie Portman is esélyes az új Batman főszerepére

Natalie Portman, Keira Nightley,Anne Hathaway, Rachel Wisz, Naomi Watts, Blake Lively - nem csak az a közös bennük, hogy gyönyörű és sikeres színésznők, hanem hogy mindannyiuk neve felmerült a legújabb Batman film női főszerepe kapcsán. Christopher Nolannak csak döntenie kell, ki felel meg a legjobban az elképzeléseinek.

Az elmúlt napokban Christopher Nolan Hollywood legszebb és legsikeresebb színésznőivel találkozott, hogy megvitassa a legújabb Batman film, a The Dark Knight rises című mozi női főszerepét. Az esélyesek között elsőként Blake Lively, Anne Hathaway, Natalie Portman, Keira Nightley, Naomi Watts és Rachel Weisz neve merült fel. A színésznők különböző karaktereket képviselnek, nehéz elképzelni ugyanarra a szerepre mindegyiküket, így már folynak a találgatások, hogy vajon mi is ez bizonyos női főszerep.

A lehetőségek között szerepel Macskanő, Méregcsók, Ra's al Ghul, egy nemzetközi bérgyilkos, és Harley Quinn, az őrült pszichológus, aki beleszeretett Jokerbe. Blake Lively vagy Keira Nightley karcsú alakjával, cicás karakterével megfelelne Macskanőnek Anne Hathaway Méregcsóknak lehet elképzelhető, míg az őrült pszichológusnő szerepe mintha Natalie Portmannek lenne kitalálva. Mindenesetre Christopher Nolan még nem döntött, hogy ki csatlakozhat Christian Bale-hez, Michael Cainhez, Morgan Freemanhez és Gary Oldmanhez a stábban a gyengébb nem képviseletében.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei