2010. november 15.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nathalie Portman szex-komédiát írt

Natalie Portman még nincs harminc éves, de már komoly karrierrel, díjakkal és Oscar jelöléssel dicsekedhet. A színésznő most újabb terepe bizonyítja a sokoldalúságát: forgatókönyvet írt, méghozzá talán meglepő témában. A BYO-t leginkább szex-komédiának lehet nevezni, és ha megtetszik a stúdióknak, Portman rendezné, és az egyik főszerepet is eljátszaná.

Natalie Portman karrierje szárnyal, Darren Aronofsky Black Swan című filmjének főszerepe a legjobbak közé repítette az elmúlt hónapokban, két vígjáték és egy hősi-látványos film is van a tervei között, sőt emlegetik a legújabb Batman film kapcsán is.

A színésznőnek azonban más tervei is vannak, hogy kiélhesse kreativitását. Laura Moses barátnőjével és kollégájával forgatókönyvírásra adta a fejét, méghozzá meglepő témában. Az egyenlőre BYO címen ismert művük egy szex-komédia forgatókönyve. Két huszonéves nőről szól, akik bulit rendeznek, ahova minden meghívottnak magával kell hoznia egy facér férfit. A koncepciót leginkább a Superbad, avagy miért ciki a szex? című Judd Apatow vígjátékhoz hasonlították, de Natalier Portman eddigi filmjeiből, és Harvardon szerzett pszichológia diplomájából kiindulva mindenki kíváncsian várja, hogy műve több lesz-e a hollywoodban olyan gyakori tipikus és közhelyes romantikus komédiáknál, ezúttal női szemszögből.

A főszerepek kapcsán magát Natalie Portmant és Anne Hathawayt emlegetik. Az újdonsült forgatókönyvíró alkotásával egyelőre a nagy stúdióknál házal, de még mindig nyithat a független filmesek felé is. Ha minden összejön, akkor a BYO lesz a sikeres színésznő első forgatókönyve és első rendezése is, ezzel elindulhat azon az úton, amin előtte például George Clooney.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei