2010. december 1.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Anne Hathaway és James Franco az Oscar-gála házigazdái

2011. február 27én kerül sor az idei Oscar-gálára, és már beindul a gépezet, nyilvánosságra hozták a show házigazdáit, idén Anne Hathaway és James Franco szórakoztatja a közönséget a díjátadások és showelemek között. Ezzel a filmakadémia fiatalított a gálán az elmúlt évek gyakorlatához képest.

A tavalyi vitathatatlanul humoráról híres Steve Martin és Alec Baldwin után az Amerikai Filmakadémia nyilvnosságra hozta az idei házigazdákat. A választásnál a fiatalság fontos szempont lett, mert Anne Hathaway mindössze huszonnyolc éves, James Franco pedig harminckettő.

Mindkét színész egy következő generációt képvisel Hollywoodban, Hathaway a Neveletlen hercegnő filmek és a Valentin nap sztárja, James Franco a Pólember mozikből ismerős. Mindketten megjelentek már korábban az Oscar-gálákon, Anne Hathawayt 2008-ban díjra is jelölték, sőt közreműködött Hugh Jackman két évvel ezelőti emlékezetes nyitószámában is. Az Oscar-díj producerei így fogalmaztak a választássak kapcsolatban: James és Anne testesíti meg az újgenerációs hollywoodi ikont, friss, izgalmas és sokoldalú. A 83. díjátadó gálára 2011. február 27-én kerül majd sor.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei