2010. december 15.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ben Stiller egy Broadway darabban, és jön az Utódomra ütök is

Visszatér a Broadwayre Ben Stiller, méghozzá abban a darabban, amelyben annak idején először hágott a világot jelentő deszkákra. 1986-ban a The House of the Blue Leaves című drámában debütált, és jövőre, 25 évvel a jelentős esemény után a hajdani karakter apját fogja eljátszani.

- Ez az egész szorosan kötődik a családunk történetéhez - mesélte Stiller az Utódomra ütök című legújabb vígjátéka díszbemutatóján. - Anyukám a darab 1971-es premierjén a női főszerepet játszotta, tizenöt évvel később jöttem a képbe én mint fiatalember, most pedig akkori apámat, a szövegírói babérokról álmodozó állatkerti gondozót alakítom. Szépen körbeérnek így a dolgok.

Az áprilisban színpadra kerülő darab producere Scott Rudin, aki több Stiller-filmet is jegyez, és a színésznek személyes jó barátja. Közben Stiller és Owen Wilson megerősítették, hogy hamarosan forgatni kezdik a Zoolander 2-t, amelyben mindketten visszatérnek, mint meghökkentően idióta, rivalizáló férfimanökenek.

Addig is Stillert és Wilsont legközelebb az Utódomra ütök című vígjátékban láthatjuk, amely a nagy sikerű Apádra ütök és Vejedre ütök folytatása.

Little Fockers
Hazai bemutató: 2010. december 23.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei