2011. január 7.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - Márciusban bemutató!

Nem könnyű elég nagyot hazudni. Bármit is talál ki manapság egy sci-fi író, mindig akad valaki, aki hisz neki. Az idei év egyik legjobban várt sci-fi akció filmje A Föld inváziója - Csata: Los Angeles, melyben Aaron Eckhart és Michelle Rodriguez vezetésével egy tengerészgyalogos egység harcol Los Angeles romjai között a Földünkre támadó idegenekkel.

A film látványos, izgalmas és természetesen igen valószínűtlen. Alkotói nem is azért készítették a hatalmas űrhajómodulokat, támadó robotokat és a gyalogos ufóharcosokat, hogy nézőik azt higgyék, ilyesmi a mozin kívül is létezhet.

Ám az interneten megjelent egy hír, és egyre megállíthatatlanabbul terjed: ezek szerint A Föld inváziója - Csata: Los Angeles egy 1942 elején, Los Angeles környékén lezajlott, azóta is magyarázatlan eset feldolgozása. A konspirációs elméletek és a városi legendák hívei szerint a fennmaradt archív fotókon és a filmben látható űrjárművek megdöbbentő hasonlítanak egymásra, és a történet egyes fordulatai is közel állnak a valósághoz. Akkor, néhány hónappal az Egyesült Államok hadba lépése után az ufólátogatás nem kapott kellő figyelmet. Szerintük ezt most ez a film pótolja.

World Invasion - Battle: Los Angeles
Hazai bemutató: március 17.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei