2011. január 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Keresik Batman partnerét - Keira Knightley is az esélyesek között

Idén májusban kezdik forgatni a Batman 3 - Dark Knight Rises című filmet, így a készítők már nekiláttak a női főhősök válogatásának is. Azonnal felröppentek a pletykák is, melyek szerint Keira Knightley, Jessica Biel és Anne Hathaway is esélyes a szerepre.

Két színésznőt is keresnek a Batman 3 női szerepeire, az egyik a korábban már feltűnt gonosz, Ra's Al Ghul lánya, aki egyszerre lesz Batman ellenfele és szerelme is. A szerep kapcsán felmerült több színésznő neve is, köztük már ismert, befutott hölgyek is akadnak, de labdába rúghatnak olyanok is, akik még csak most vannak feltörekvőben.

A nagyobb nevek közül emlegetik Keira Knightley-t, Jessica Bielt és Anne Hathaway-t, a kevésbé ismert művésznők pedig Kate Mara és Charlotte Riley. Kate Mara neve a Vasember 2-ből lehet ismerős a nézőknek, bár nem volt kimondottan nagy szerepe, talán most lehetőséget kap, hogy bizonyítson. Charlotte Riley-t kapcsolatai segíthetik hozzá a szerephez, vőlegénye ugyanis Tom Hardy, aki már bizonyos, hogy szerepelni fog az új Batman-filmben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei