2011. január 15.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Natalie Portman és Ashton Kutcher törölközőt használ az ágyjelenteknél

Jó sok ágyjelenet van a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban, ami kényelmetlen feladat elé állította a két főszereplőt, Natalie Portmant és Ashton Kutchert. A film hamarosan, 2011. február 10-én érkezik meg a magyar mozikba, így Valentin-napra kitűnő ajándék lehet szerelmünknek.

- Nem egyszerű dolog meztelenül hemperegni, miközben hatan állnak körülötted - magyarázza Ashton. - Arra is vigyázni kell, hogy a kényes testrészek ne érjenek össze, mert hiába vagytok haverok, azért ciki. Mi például Natalie-val egy törölközőt használtunk, amit magunk közé gyűrtünk úgy, hogy a kamera ne lássa. Csak akkor voltunk bajban, amikor egyszer a kellékes a szokásos nagy frottír helyett egy kis kéztörlőt adott, mert csak az volt tiszta - húzkodhattuk jobbra-balra.

- Az egészet csak úgy lehet átvészelni, ha viccnek fogod fel - mondja Natalie. - Tudod, hogy a partnered nem fog túllépni bizonyos határokat, ezért elengedheted magad, és amikor nevetni tudsz az egészen, már nem is olyan ciki.

A Csak szexre kellesz főhősei megállapodnak abban, hogy kizárólag fizikai kapcsolat lesz közöttük, ám kiderül, hogy érzelmek nélkül sajnos nem megy.

No Strings Attached
Hazai bemutató: 2011. február 10.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei