2011. január 24.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Anne Hathaway kapta meg a Macskanő szerepét az új Batman filmben

Batman barátai immáron fellélegezhetnek: a találgatások és pletykák ideje lejárt, a próbafelvételek véget értek, a rendező, Christopher Nolan eredményt hirdetett Selina Kyle, másképpen a Macskanő szerepét Anne Hathaway kapta meg a készülő új Batman-filmben.

Hathaway pályája 2009-es Oscar-jelölése óta töretlenül ível felfelé: mostanában a Szerelem és más drogok című merész vígjátékával arat egyszerre hatalmas közönség- és kritikai sikert. E szerepért, mint arról korábban már beszámoltunk, Natalie Portman-t, Keira Knightley-t, Rachel Weisz-t és Blake Livley-t is ki kellet ütnie a nyeregből.

Batmant, a sötét lovagot természetesen ismét Christian Bale alakítja majd. Christopher Nolan - akinek 2008-as Batman-rendezése, A sötét lovag jelenleg minden idők harmadik legsikeresebb filmjeként szerepel a mozitörténeti statisztikákban - Tom Hardy-t kérte fel arra, hogy eljátssza Bane, Batman egyik leggonoszabb ellensége, a zenerajongó, szteroidokon élő szörny szerepét, aki a képregényben egyszer már két vállra is fektette a maszkos hőst. Hardy és Nolan nem először fognak együtt dolgozni: a színész az Eredet-ben is fontos szerepet játszott.

A forgatókönyvet a rendező testvére és állandó munkatársa, Jonathan Nolan segítségével írta. A film az egész világon és hazánkban is 2012 júliusában kerül a mozikba.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei