2011. június 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elképzelhető, hogy csúszik a Star Trek 2 bemutatója

Az eredeti tervek szerint 2012. június 29-én került volna sor a sokak által nagyon várt bemutatóra, azonban pillanatnyilag úgy tűnik, a Star Trek második részét csak 2012 decemberében láthatja a nagyközönség. A csúszást a Paramount stúdió egyelőre nem erősítette meg, de ugyanakkor azt sem állították, hogy biztosan tartani tudják az eredeti megjelenést.

A hírek szerint a csúszás oka az lehet, hogy J.J. Abrams rendező nemrég fejezte csak be Super 8 című munkáját, a Star Trek második részéhez pedig egyelőre csupán egy hetven oldalas forgatókönyv készült. Az érdemi munka csak ezután kezdődik, és valószínűleg a stúdió nem szeretne úgy járni, mint nemrégiben: a Transformers: A bukottak bosszúja című film ugyanis éppen emiatt lett kevésbé kidolgozott, ott ugyanis mindenképpen tartani akarták a szoros határidőket. A Paramount ezért átgondoltabb, és az is elképzelhető, hogy hamarosan bejelentik, eltolják a Star Trek bemutatóját, hogy alaposan kidolgozhassák a történetet.

A film főszerepében egyébként Chris Pine-t láthatja majd a közönség, aki egy másik Paramount-produkcióban is megmutatja magát hamarosan, de a tervek szerint először a Star Trek második részét kezdi majd forgatni. A másik mozi egyébként egy kémfilm lesz, amelyet Tom Clany regényéből adaptálnak a vászonra, ennek a bemutatóját egyébként már elcsúsztatta a stúdió.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei