2011. június 29.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Quentin Tarantino új filmet forgat hamarosan

Saját forgatókönyvét viszi vászonra Quentin Tarantino - a Django Unchained cMet viselő produkció forgatása hamarosan elkezdődhet, jelenleg már közelítőleg lehet tudni, kik kapnak majd szerepet Tarantino új filmjében. Az bizonyos, hogy köztük lesz Jamie Foxx és Leonardo DiCaprio.

Tarantino eredetileg Will Smith-t kérte fel új filmjének egyik főszerepére, azonban a színész hosszas gondolkodás után úgy döntött, nem vállalja a felszabadított rabszolga szerepét. Így helyette Jamie Foxx-ot láthatjuk majd az új Tarantino-alkotásban, a másik főszereplő pedig a hírek szerint Leonardo DiCaprio lesz, aki ezúttal a negatív figurát formálhatja meg a filmben.

A történet lényege, hogy egy fogorvosból avanzsált feljvadász megvásárol egy rabszolgát, annak érdekében, hogy az segítsen neki elkapni egy bűnözőt. A kalandor szerepében Christoph Waltz-ot láthatja majd a közönség, aki a Becstelen brigantyk-ban már bizonyította, hogy tökéletesen illeszkedik a Tarantino által teremtett világba. A filmet, amely előreláthatólag 2012 végére kerülhet a mozikba, és olyan sztárok is felbukkannak majd benne, mint Keith Carradine, Treat Williams, Idris Elba és Franco Nero.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei