2011. július 8.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bemutatták Londonban a Harry Potter befejező részét

Csütörtök este mutatták be Londonban a legnépszerűbb varázslótanonc utolsó kalandjait: a Harry Potter és a Halál ereklyéi - II. rész premierjére hatalmas tömeg előtt került sor. A londoni rajongók olyan sokan voltak, hogy a Trafalgar Square-t, a Leicester Square-t, és az őket összekötő utcákat is megtöltötték, a helyszíneket egyébként ünnepi díszbe öltöztették a bemutatóra.

A Harry Potter filmek befejező részéhez érkezett: a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részének bemutatójával lezárult egy korszak, végéhez értek azok a hihetetlenül izgalmas kalandok, amelyekben a sebhelyes homlokú ifjú varázslónak része volt. A befejező rész bemutatóján természetesen részt vettek a film sztárjai: Rupert Grint, aki Ront alakítja, Emma Watson, aki a vásznon Herminonét személyesítette meg, és természetesen Daniel Radcliffe, aki Harry Pottert keltette életre. Az ifjú színészek, akik immáron tíz esztendeje dolgoztak együtt a HP filmeken, meghatottan vették tudomásul, hogy mennyien szeretik őket. Ahogy Daniel Radcliffe fogalmazott: "Ez volt a legcsodásabb, legtanulságosabb, legőrültebb, legbizarabb tíz év, ami valaha lehet az életemben." És nincsenek ezzel másként társai sem.

A londoni bemutatón részt vett J.K. Rowling, a Harry Potter könyvek szerzője is, aki megálmodta az ifjú varázslótanonc történetét, és meghatódva köszöntötte a tomboló tömeget. A filmet Magyarországon július 15-én mutatják be.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei