2011. július 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szinetár Dóra Törpillának, Bereczki Zoltán Okoskának adta hangját

A népszerű házaspár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán ismét együtt dolgoznak: ezúttal a Hupikék törpikék 3D-s, mozis verziójának szinkronmunkálataiban vesznek részt közösen. Szinetár Dóra Törpillának, Bereczki Zoltán pedig Okoskának kölcsönzi hangját a filmben. A törpfilm nálunk augusztus 25-én kerül a mozikba.

Külföldön már zajos sikereket aratott a Hupikék törpikék filmváltozata, akadt, ahol egy egész falu kékült be a film tiszteletére. Nálunk is megkezdődtek már a film szinkronmunkálatai, a magyar változatban olyan színészek kölcsönzik hangjukat a törpöknek, mint Szinetár Dóra, vagy Bereczki Zoltán. Mint mondták, mindketten nagyon örültek a lehetőségnek, Szinetár Dóra azt is elárulta, hogy már kiskorában is nagyon szerette a Hupikék törpikéket. "Valahogy más volt, mint a többi rajzfilm, viccesebb volt, nem az a tipikus butácska mese." - nyilatkozta a Törpillát megszólaltató színésznő.

A Hupikék törpikék ezúttal nem Aprajafalvában kalandoznak, hanem az emberek világában igyekeznek boldogulni, méghozzá New Yorkban. Hogy pontosan milyen kalandokba keverednek, arra augusztus 25-én derül fény Magyarországon, ekkor lesz ugyanis a film hazai premierje.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei