2011. július 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Harrison Ford beszólt kollégájának - Shia LaBeouf megsértődött

Komoly indulatok csaptak fel az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága című film két szereplője között nemrégiben: Shia LaBeouf ugyanis azt nyilatkozta a film kapcsán, hogy meglehetősen rossznak találja, erre Harrison Ford sem hagyta a szívének oly kedves Indiana-sorozatot, és egyszerűen szerencsétlen idiótának nevezte ifjú kollégáját.

Elszabadultak az érzelmek a legutóbbi Indiana Jones mozi kapcsán: mint kiderült, az egyik főszereplő, Shia LaBeouf nincs túl jó véleménnyel a filmről, aminek hangot is adott nemrégiben. Az Indiana fiát játszó színész egyenesen rossznak nevezte a filmet, amivel azonnal kivívta idősebb kollégája, filmbéli apja, Harrison Ford ellenszenvét. Ford azonnal reagált is a kritikára, nemes egyszerűséggel szerencsétlen idiótának nevezte LaBeouf-ot, és azt is elmondta, hogy nagy ostobaságnak tartja, ha valaki a saját filmjét így minősíti.

Mivel elképzelhető, hogy a következő Indiana Jones-produkcióban is együtt játszik majd a két színész, nem ártana, ha vitájukat rövidre zárnák. Bár az Indiana Jones következő része egyelőre még csak tervezési fázisban van, könnyen lehet, hogy az alkotók mindkét színészre számítanak majd. Ami eddig kiszivárgott a készülő forgatókönyv kapcsán, az annyi, hogy az ötödik rész cselekménye talán a Bermuda-háromszögben játszódik majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei