2011. július 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A rendező korábbi főnöke is elment a főnökgyilkolós film premierjére

Hazánkban július 28-án mutatják be azt a filmet, amelynek központi témája a főnök, aki nem hagyja élni az embert, tehát akire sokszor úgy tekintünk, jobb lenne eltenni láb alól, csak hogy kicsit nyugtunk lehessen. Seth Gordon mozivászonra vitte, amivel sokak csak gondolati szinten játszanak el - és a premierre meghívta korábbi főnökét.

Seth Gordon rendező olyan témát választott legújabb filmjéhez, ami mindig, mindenki számára aktuális: a Förtelmes főnökök című vígjáték az emberek azon rejtett vágyát ragadja meg és hozza feszínre, hogy olykor legszívesebben mit tennének a főnökükkel. "A Förtelmes főnökök alapötlete azért nagyszerű, mert nincs ember a földön, aki ne gondolt volna valaha arra, hogy ki kell nyírnia az elviselhetetlen főnökét." - nyilatkozta a rendező.

A film hollywoodi premierjén rengeteg sztár vett részt, köztük a film szereplői, egyebek mellett Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrel, Jamie Foxx és Jason Bateman, a rendező azonban legjobban egy mindenki számára ismeretlen, idős hölgynek örült, akiről senki sem tudta, hogy kicsoda, mígnem Seth Gordon fellebbentette a fátylat a titokról: "Én régen egy ideig dolgoztam egy nyugdíjasotthon mosogatójában, és akkoriban Peggy volt ott élet és halál ura. Sose volt olyan, hogy elégedett lett volna egy edény tisztaságával, mindent hatszor újrasikáltatott velem. Forgatás közben megígértem Kevin Spacey-nek meg Jennifer Aniston-nak is, hogy egyszer bemutatom nekik, én kire gondolok, miközben a főnökgyilkolós filmünket csináljuk." Így a rendező nem volt rest, felkutata és meghívta az idős hölgyet, akinek volt annyi humorérzéke, hogy eljött, és így együtt mulatott a stábbal és a nézőkkel azon a filmen, amelyet részben az ő főnökként elkövetett "rémtettei" ihlettek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei