2011. augusztus 5.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Halál vár Indiana Jonesra - Harrison Ford a figura halálát kívánja

Nem utálta meg Harrison Ford az általa immáron négy alkalommal megformált Indiana Jones figuráját, csupán arról van szó, hogy véleménye szerint az volna méltó lezárása az Indiana-filmeknek, ha a professzor végül meghalna a vásznon, és csak az általa teremtett legenda élne tovább.

Boldogan belebújna még egyszer utoljára Harrison Ford a sikeres régészprofesszor bőrébe: eddig négy alkalommal alakította Indiana Jones szerepét, és nemrégiben tett nyilatkozata szerint boldogan állna ötödik alkalommal is a kamera elé. "Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért" - nyilatkozta viccesen, azonban utána komolyra fordította a szót, és kifejtette, hogy véleménye szerint az ötödik Indie-filmben a professzornak meg kellene halnia.

"Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt." - tette hozzá, azonban az egyáltalán nem biztos, hogy ez az ötlet a rendezőnek és a producernek is tetszene. Az Indiana Jones-filmek első darabja, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben került a mozikba, azóta törtetlen sikerrel fut minden egyes rész, a nyolcvanas években még kettő készült, 1984-ben az Indiana Jones és a végzet temploma, majd öt évvel később, 1989-ben az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag következett. Ezután közel húsz év kihagyás után, 2008-ban került a mozikba a negyedik, és eddi utolsó rész, az Indiana Jones és a kristálykoponya királyága, mely hasonlóan sikeres lett, mint a korábbi részek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei